Jobs

Welkom op de jobpagina van NBN. Klinkt een beetje saai? Think again!
picture of the NBN team making funny faces

Join the team!

Als kenniscentrum zorgen wij ervoor dat Belgische en internationale bedrijven hélemaal mee zijn met de nieuwste kennis en best practices. Kwaliteit, milieu, informatiebeveiliging, energie, innovatie … Wij hebben alle expertise in huis. Wil jij écht het verschil maken voor deze bedrijven? En helpen topkwaliteit te leveren dankzij onze normen en zo bijdragen aan onze internationale reputatie?

Het wordt nóg beter. Bij ons is je job niet alleen inhoudelijk interessant, je komt ook terecht in een klein team van enthousiaste en ambitieuze collega’s. Bovendien weten we bij NBN dat er meer is aan een job dan alleen maar werken. Je persoonlijke groei, welzijn en de ontwikkeling van jouw talenten zijn onze prioriteit. Klaar voor jouw volgende uitdaging?
Collega's van het NBN-team

Key Account Manager

Geeft het creëren van een waardevolle relatie met klanten jou energie? Is klanttevredenheid het eerste dat in jou opkomt bij sales en accountmanagement? En zet jij woorden om in gedreven, resultaatgerichte daden voor jouw klanten als hun eerste aanspreekpunt?

Dan heeft NBN in Brussel een mooie uitdaging voor je, want jij bouwt bij ons diepgaande, constructieve relaties op met onze key accounts in Vlaanderen.

Lees verder
Arrow pointing right
Sfeer bij NBN

Paralegal

Kom jij ons assisteren bij de administratieve opzet en opvolging van specifieke juridische projecten onder toezicht van ons juridisch hoofd? 

Lees verder
Arrow pointing right